POLÍTICA DE PRIVACITAT

Política de privacitat de l'Hotel Aran la Abuela

Si ets aquí és perquè et preocupa que complim amb la política de privacitat i de protecció de dades en la nostra web i negoci.

Recomanació prèvia:

Et donem la benvinguda a aquesta web i et recomanem que llegeixis la nostra política de Privacitat. Aquesta descriu la manera en què la nostra web recapta i utilitza informació sobre els seus clients, usuaris i subscriptors.

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits. Ens hem esforçat a crear un espai segur i de confiança.

Cal advertir que aquesta Política de Privacitat podria variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, per la qual cosa s'aconsella als usuaris que la visitin periòdicament Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es recaptin dades de caràcter personal.

HOTEL ARAN LA ABUELA S.L., amb NIF/CIF: B25601220, domicili en Avinguda castiero, 5, 25530 Vielha i email hotelaran@hotelaran.net com a responsable del tractament, ha adequat aquesta web a les exigències del RGPD (Reglament Europeu General de Protecció de Dades), la LOPD (Llei orgànica de Protecció de Dades) i a la LSSI-CE (Llei de la Societat de la informació i el Comerç Electrònic).

Enviament i registre de dades de caràcter personal:

A l'efecte del que es preveu en el RGPD i en la LOPD, HOTEL ARAN LA ABUELA S.L., informa l'Usuari que és titular d'un fitxer de dades de caràcter personal inscrit davant el R.G.P.D. (Registre General de Protecció de Dades), en els quals les seves dades queden incorporats i són tractats amb la finalitat de prestar-te els serveis sol·licitats i enviar-te la informació sobre serveis i productes que puguin ser te'l teu interès.

L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per a contactar i realitzar operacions comercials amb HOTEL ARAN LA ABUELA S.L..

Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de processar les sol·licituds realitzades en aquesta web.

Les dades personals que recull i emmagatzema aquesta web estan detallats en l'Avís Legal.

Informació personal que recull aquesta web

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per a comentar un post, manar un correu al titular, publicar en el blog o subscriure's, realitzar alguna contractació de serveis o productes, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable HOTEL ARAN LA ABUELA S.L..

Aquesta informació pot incloure la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, informació de pagament i una altra informació demogràfica. En facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada, i emmagatzemada per HOTEL ARAN LA ABUELA S.L., només com es descriu en l'Avís Legal i la present Política de Privacitat.

Serveis de tercers que utilitzem en aquesta web:

Hosting: Cyberneticos Hosting SL, empresa que ens proporciona protocols SSL perquè les teves dades romanguin a resguard dels hackers o d'una altra persona que intenti robar aquesta informació. Consulta aquí la seva política de privacitat. cyberneticos.com/avisoslegales.php

Plataforma web: Wordpress.org. La política de privacitat del qual pots consultar aquí. automattic.com/privacy/

Proveïdor d'Email Màrqueting i per a captar subscriptors: MailPoet. La política de privacitat del qual pots consultar aquí.www.mailpoet.com/privacy-notice/

Google Analytics. La política de privacitat del qual pots consultar aquí. policies.google.com/privacy?hl=es

Els usuaris podran donar-se de baixa en qualsevol moment dels serveis prestats per la nostra web, en la mateixa Newsletter.

En compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal, tant en subscriure's a aquesta web com en realitzar algun comentari en qualsevol de les seves pàgines i/o entrades, l'usuari consent:

El tractament de les seves dades personals a l'entorn de wordpress conforme a les seves polítiques de privacitat.

L'accés d'HOTEL ARAN L'ÀVIA S.L. a les dades que, d'acord amb la infraestructura de wordpress, necessiti l'usuari aportar bé per a la subscripció al blog bé per a realitzar i/o rebre comentaris en aquest.

D'acord amb el que s'estableix en el RGPD i en la LOPD, les dades personals que l'usuari enviï a través d'aquesta web seran incorporats a un Fitxer d'USUARIS DE LA WEB titularitat d'HOTEL ARAN L'ÀVIA S.L. i amb domicili en Avinguda castiero, 5,

25530 Vielha. Aquests fitxers tenen implementades totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en el RGPD i en el Reglament de desenvolupament de la LOPD (aprovat per Reial decret 1720/2007).

HOTEL ARAN LA ABUELA S.L. no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l'usuari, ni el farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals per a organitzar formacions o realitzar serveis, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Exactitud i veracitat de les dades:

L'usuari és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a la nostra web exonerant a HOTEL ARAN LA ABUELA S.L. de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació del tractament, portabilitat o oblit:

Els drets dels Usuaris són els següents:

Dret a preguntar quines dades personals emmagatzemem sobre l'Usuari en qualsevol moment.

Dret a demanar-nos que actualitzem o corregim de manera gratuïta dades incorrectes o desfasades que emmagatzemem sobre l'Usuari.

Dret a donar-se de baixa de qualsevol comunicació de màrqueting que puguem enviar-li a l'Usuari.

L'usuari podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu postal en Avinguda castiero, 5,

25530 Vielha , o al correu electrònic: hotelaran@hotelaran.net web juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del DNI o equivalent, indicant en l'assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.

Acceptació i consentiment:

L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part d'HOTEL ARAN L'ÀVIA S.L. en la forma i per a les finalitats indicades en l'avís legal.

Canvis en la present política de privacitat

HOTEL ARAN L'ÀVIA S.L. es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el Prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D'acord amb la LSSICE, la nostra web no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'Usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis haguts en la Pàgina Web, l'Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per a rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Façana exterior Hotel Aran la Abuela Vielha
Cascada piscina natural Vielha Vall d'Aran
Habitació doble llit de matrimoni Hotel Aran la Abuela Vielha
Habitació doble llits individuals Hotel Aran la Abuela Vielha
Restaurant Hotel Aran la Abuela Vielha
Cascada naturalesa Vielha Vall d'Aran